Update 13 december 2023

Gelukkig kunnen we morgen weer gewoon spelen in onze vertrouwde hal.

Update September 2023

Let op de ledenvergadering is verplaats naar donderdag 19 oktober aanstaande om 21.30 in de kantine van de sporthal.

Groetjes Marco en Mandy

Update Juni 2023

Goedenavond allemaal. Morgen de laatste speelavond van het seizoen. Na afloop een borreltje van de vereniging boven voor degene die dit willen. Helaas ondanks de extra leden en de vomaractie hebben voor volgend seizoen best een gat in het budget. Vanaf volgend seizoen zijn we dan ook genoodzaakt de contributie te verhogen naar 100 euro per seizoen. Als hier vragen over zijn laat het ons persoonlijk even weten. Hopelijk allemaal tot morgen. Groetjes Marco en Mandy

Update Juli 2022

Vandaag de website voor het nieuwe seizoen bijgewerkt. we beginnen op 1 september aanstaande en zullen doorgaan tot 1 juni 2023. Namens het bestuur nog een maar mooie zomerweken gewenst en tot 1 september aanstaande.

Update April 2022

Agenda is aangepast. De laatste speeldagen staan er op en de eerste speeldag voor het nieuwe seizoen. 



Update november 2021

Helaas kunnen we niet op onze vertrouwde donderdagavond badmintonnen. Daarom hebben we geregeld dat we de komende tijd toch kunnen badmintonnen. Zaterdag van 9.00uur tot 10.30uur


Hopelijk kunnen we in 2022 weer gewoon op donderdagavond een shuttle slaan.


Update juni 2021:

Het seizoen zit er op. Donderdag 2 september zijn jullie allen weer van harte welkom in de sporthal Elke donderdagavond is er een heerlijk clubje ledenaanwezig voor een gezellig spelletje recreatief badminton! 


De zaal is open van 20.00 - 22.00 uur! Er zijn dan 4 tot 7 banen beschikbaar! 


Weet dat ..........nieuwe leden altijd van harte welkom zijn en wij u graag zien komen om een avond te komen proefspelen(wij zorgen dan voor een racket)


Groetjes

Marco en Mandy